Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan någon speciell anledning


 

Bland människor
på stan, som alltid
springer någonstans
eller långsamt går
sin väg.

Med kaffe latte
rinnandes mellan
fingrarna

Vilar trötta ögon
sin blick

på hudens yta
och sen vad?

- Allt detta händer utan någon
speciell anledning, jag bara känner ...

Med hörlurarna vilandes på skuldrorna
sjöngs en melankolisk låt som ingen
förut hade hört ej heller skrivit.


Bland människor
på stan, som alltid
springer någonstans
eller långsamt går
sin väg.


Bilarna skyndar förbi . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-02 12:15



Bookmark and Share


  stronza
ja kanske finns det anledning...kanske för att du sak iaktta och förundras.
men man kan undra; varför skynda?
ps glömt ett \"t\" i latte
2007-09-02

  * Ammi *
ja så har det blivit av flockmänniskorna .. livets gång, kanske finns det ändå anledning
2007-09-02

  Maria Zena Viklund
Så blir det när vi stänger ögonen

men jag ser framför mig en skuttandes fröken på väg någonstans...

Finns det liv finns det hopp

Och du, du är liv som ger hopp tjolahopp på dig!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman