Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost på en öde strand




Likt arkipelagens storm . . .

jag hittade min
hamn i din famn.

Säg mig, var färden mödan värd?

Förnekelsens besudlade verklighet
blev din hamn; från moralens storm.

Din enda sanning - paralogismen

- sällskapets syllogism . . .

Jag vet och jag förstår.

Din kärlek gjorde mig starkare.
Gav mig styrkan att uthärda;
- allt,
undgå stundernas paranoia.
¤
Havets vindar tystnade . . .

gryningen skådades

med nya ögon.

En ny färd började . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-03 20:59



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Havets vindar tystnade . . .

gryningen skådades

med nya ögon.

En ny färd började .

Dina färdar är alltid lika ljuvliga!

Underbart!
2007-09-03

  devilsangel
Är så trött men jag skriver under på Lusitanas kommentar..Kunde inte sagt det bättre! Ljuvligt vackert skrivet

God natt vännen och sov gott :))
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman