Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ad betyder "icke") internetkälla wikipedia: http://sv.wikipedia.org/wiki/Vedanta


Två kontinenter (fel stav ad haiku)



Sälla jaktmarker
hyenor leker med ben
en kondom landar.




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-04 18:41



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Härlig surrealism! Svindlande tankeflykt! Obetalbar slutknorr!
Night Soul Woman i toppform! Kram! Rune.

P.S. Jag känner inte till betydelsen \"icke\" för \"ad\". Per aspera ad astra - Medelst ambition [lyfter man] mot stjärnorna. Ad libitum - Enligt [eget] gottfinnande.
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
jag läste kondor, sen såg jag kondom och blev tillfälligt förvirrad*L* snyggt!
2007-09-04

  Jan Linderoth
Ser bilden, en törstande ökenvandrare närmar sig, plockar upp kondomen och sneglar på hyenorna och söker vidare!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman