Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens erotiska konst (haiku)


Förstenad blomma
Mellan bergen vatten rinner

Svindlande höjder




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-04 21:21



Bookmark and Share


  fågel grå
Snyggt !
2008-10-01

  Bjarne Nordbö
Smilar och njuter din bild.
2007-09-05

  Maria Zena Viklund
Underbar!
2007-09-04

  Jan Linderoth
Bara vajande stadig stel bambu som fattas. Floraerotik på svindlande höjder.
2007-09-04

  Ola Rydberg
Vackert vackert
och har jag sagt

vackert
2007-09-04

  Cris
oj.. ja. den var naturerotiskt vacker..!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman