Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturmystik (haiku)

 

Guldgruvans mörker
Stjärnklockan vinden smeker

Valsången ljuder




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-05 14:58



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Kändes verkligen
härlig
man mår bra av denna och blir
inspirerad
2007-09-05

  DanSan
*************************

Underbart vackert skrivet med
naturens och mysticismens för-
tecken där i guldgruvans mörker
vad det nu är för skatter som
förvaras där kan bara fantasin
leka med . . . och den underbara
raden:
Stjärnklockan vinden smeker

vindsmekt stjärnklocka, jag kan
riktigt se en vacker blåklocka
som speglar sig i stjärneglans
mmm . . .
Och i oceanernas djup hörs
valarnas sång en fröjd för
själens välbefinnande . . .
nästan som meditation!!!

BRAVO*APPLÅD och BOKMÄRKE*

**************************
2007-09-05

  Jan Linderoth
Varje rad är som en mystisk dikt i sig själv, din förmåga att sammanfoga dem gör mig andlös.
2007-09-05

  Bjarne Nordbö
Fick lust att omedelbart sätta mej på min pall och meditera. Snyggt.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman