Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken är försvunnen!Fantasieggande förvandling (Saga - svit)


*(*
Vid träpagoden
Draken på stenen vilar
Jungfrun dyker i
*
Jungfruns skratt-invit
Träpagodens eld slocknar
Draken går till havs
¤
Vilande sten
Jungfrun förföriskt simmar
träpagod i eld
~ ¤ ~




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-05 20:38



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Med klassiska symboler
glädjer din haikus rytm
min fantasi.
2007-09-05

  Lasseman VIP
Wow! skönt och vackert som bara den... Kram och applådis..
2007-09-05

  utstött
wow, en toppendikt!
2007-09-05

  "Silver" VIP
Fint att du börjat skriva så mycket haiku. Det passar din stil tycker jag, speciellt när det är en svit. Det här är som tre tavlor med mycket färg, drakgrönt, eldrött och jungfruvitt. Snyggt hur du låter de tre vara på olika rader var sin gång.

\"Jungfruns skratt-invit\" är en urhärlig formulering.

*applåd*
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman