Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och ur dimmans tunga rök steg ett ljus..


Höstblot


Möt mig naken under linden
ikväll, slut ögonen och låt ängsdaggen
smeka insidan av ditt lår

tänk inte
bara lyssna på tystnaden kring oss
på rytmen i våra hjärtans
tunga slag
låt känslan avgöra
släpp taget

glöm
minns

linda din andedräkt om min
låt nattens vigvatten svalka
gömda sinnen
elda på
låt lusten skena fri

lev ut





Fri vers av Gawain
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-06 10:16



Bookmark and Share


  Hermonius
\"tänk inte
bara lyssna på tystnaden kring oss\" Det vilar en sådan frid i den meningen. Och visst känner man frid när man gör så också. Och vad är inte underbarare än att dela en sådan frid med någon som står en nära?

VÄldigt fin text. Det målas som vanligt upp en jättevacker tavla för mig. Och den tavlan är signerad Gawain.

/Herman
2007-09-08

  Maria Zena Viklund
vacker och drömsk poesi!
2007-09-06

  Söder
Verkligt underbar dikt!
2007-09-06

    Bögen
Sensuellt förmedlat magiskt möte \"naken under linden ikväll\"
Snyggt!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain