Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANSA, DANSA, DANSA…


Maja lilla, rörlig som få
du talar inte än men talar ändå.
Du frågar via mimiken:
”Kan jag klättra upp på pallen?
Jag vill dansa och där hålla igång,
där uppe på putan!”

Hjälp! Det är banne mig bäst,
att hålla i, hålla handen.
Dansen blir tämligen febril!
Dansa, dansa, dansa!
Maja hon skrattar och ler.
Ser lycklig ut och dansar.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 10:28



Bookmark and Share


  Erik L
Fin rytm och musikalitet i verserna. Bra!
2007-09-07

  Lena K Nilsson VIP
Bergsprängaren ska det förstås vara!
2007-09-07

  Lena K Nilsson VIP
Vad månde bliva av denna dansanta unga dam? Tänker på min son, som jämt skulle dansa i den åldern...till musik. Brukade komma med bersprängaren, som nästan var större än honom själv! Och musiken har följt honom sen dess...
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors