Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAFF, VAFF!


”Vaff, vaff” så säger alla djur
enligt Majas vokabulär.
Grisen, ankan, geten och hunden,
alla ”vaff, vaff” tycks låta.

Plötsligt en katt Maja ser,
estatiskt hennes lilla kropp skälver.
”Vaff, vaff, hon utbrister
i ett formidabelt lyckorus.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 12:46



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Ja och tack för din kommentar!
2007-12-05

  Just Emotions
verkligen lyckorus :)
2007-12-04

  To
Haha, gulligt. Katten och hon förstod kanske varann rätt bra trots allt ändå.
2007-11-26

  Lena K Nilsson VIP
En härlig text om Maja!
2007-09-07

    Bodil Sandberg
Fem gläfsiga VAFF för din jättefina dikt!!!!
2007-09-07

    Maria Malm
Gulligt!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors