Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in






 

~Magenta Ēl Abstrakta ~




Sekventa konsekvenser

harmoniserar . . .

Reaktionära

Känslokedjor.

Naturens rytm,
i hjärtats takt

. . .
^
|
icke existerande

|
hallucination
|
bortom tid och rum
V
ExplOdErAr!

Ögonen öppnas

sammanflätade fingrar.

Magenta molnens
 eteriska tårar
. . .

Pennan fattar eld

pappret antänds

visionens innebörd
uppenbaras

~till vågornas nynnande ljud~

embryon
kommer till liv


i ögonens hav . . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-07 15:17



Bookmark and Share


  theperna
Så fantastisk!!! Ett magic moment
2007-09-07

  Nikolai Jungsin VIP
vibrationer i massor..
kreativt.
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman