Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fascinationens maktlösa objekt (haiku)



 ~§~
Guldfiskens pussar
Kossan mjölkas sparkandes

Vattenormen kläcks
~§~




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 19:56



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Night Soul Woman!

Ja, det här med haiku behärskar Du suveränt. Ständiga scenväxlingar och skiftande belysning. Kul att läsa!

P.S. Om Du vill, kan Du slopa sista \"s:et\" i \"sparkandes\". Det används visserligen dialektalt, men behövs inte.

Kramisar! Rune.
2007-09-08

    Bodil Sandberg
Mer än läckert och klurigt så det stänker ur spenen!!!!!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman