Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brusten tillit


har förnekat blod
som ännu droppar
från såren du öppnade
det största falska ögonblick

kanske det enda
men starkt nog att väcka
det som sövts ner av din ömhet

satt fast i dina ögon
begrundade tomt tårflöde
avsked förförde
mer än närhet

då borde vi gått

tvivel är starkare
än känslan ovan huden
fast jag med våld tvingar tilltron
att segra på nytt
kan inte förtränga
misstankars kraft

ditt värde var mätt i guld
slocknade bland
mörka moln
blev ett i mängden
av alla andra






Fri vers av devilsangel
Läst 475 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-09-09 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt skrivet om besvikelsen när det man trott på inte existerar längre...
Applåder!
2007-09-16

  charlotte hedendahl
Stark text om sorg,smärta och brusten tillit!
2007-09-11

  Catrin
Så levande och skickligt berättat om den raserade tilliten, hoppas du finner den igen... av någon som inte är en i mängden. Kram vännen.
2007-09-10

  Lena Renman
Läser tillitens raserande i smärta och sorg i dessa dina ord som du målar, tecknar ner, på ditt speciella sätt. Du beskriver den inre smärtas så bra.
Lena
2007-09-10

  Maria Zena Viklund
hur vackert som helst som bara du kan skriva applåd!
2007-09-09

    Erika H
satt fast i dina ögon
hur snyggt som helst, en fras som fastnar direkt
och är det inte så att det innanför kännande är starkare än det kroppsliga... stark text som verkligen berör

vackert
2007-09-09

  Night Soul Woman
En stark dikt verkligen en stark dikt!
*stående ovation*
2007-09-09

  Ronny Berk
när äkthetens stämpels guld förvandlas till kattguld ; då krävs en röda bläckets fasta hand att föra pennan till äkthets skrifter... så du lyckas göra... ja...
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel