Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnstoft.


längs universums mångator
har jag vandrat i natt
här sjunger en rymd
av gränslöshet

längs blödande taggtråd
vandrar människan

vi är alla stjärnstoft

det blir så lätt att man glömmer.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-15 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var bra, en liten sak bara och det är sista raden:

"det blir så lätt att man glömmer."

Finns ett visst avstånd i den när du använder ordet "man", du har ju redan skrivit "jag" varför inte fortsätta med det?
Eller bara "det är så lätt att glömma". Vem är "man"? Personligen tycker att användadet av ordet "man" är opersonligt speciellt i denna personliga och fina dikt.
2005-04-15

  Dilsewat
"längs blödande taggtråd"
Logiken och bilderna är underbart smärtande, och så avslöjar orden: Klarhet!
2005-04-15

  Anders P VIP
fantastiskt att tänka på att allt hör ihop och påverkar det oändliga hela.
2005-04-15

  madinsane
weee, vilket språk. bravo!
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP