Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankenöt . . . i samarbete med DanSan



Likt blad i vinden
tankarna flyger iväg.


Den blinda förälskelsen framträder
kärleken ligger på lur.

- Hör du hur fåglarna kvittrar?


Innanför skalet
väcks begären . . .





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-11 11:26



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Fint skal-dat. Du gör det bra med ögonglimt och bra ordval och form.
2007-09-11

  Jan Linderoth
Äsch, ni snackar om ett obefuktat ägg....va?
2007-09-11

  Maria Zena Viklund
Vacker tankenöt, gillas mycket, applåder till er!
2007-09-11

    Bodil Sandberg
Ett mycket gott samarbete må jag säga...om tankarna som fladdrar likt blad i vinden och söker sin fristad ...hur fåglarna drilla hur än kärlekens skepnad ter sig!!!!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman