Albinopåfågel
bilden: Pavo cristatus; © 2004 by M. Betley

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albinopåfågel
bilden: Pavo cristatus
; © 2004 by M. Betley




Eyes Wide shut! (en liten rysare)



Pupillernas svarta hål
expanderar . . .

de röda irisarna
blir likt en brinnande röd cirkel
runtom pupillernas svärta.

Alla bokstäverna sugs in i
ögat, det enda som lämnas kvar
är det vita arket.

Tankarna förlorar ordens makt
Känslornas kaos härskar

varje bokstav svävar in i kroppen
likt en brinnande längtan.

Pupillerna tillsluts hermetiskt!

Paniken sprider sig
i varje känslan!

Röda tårar bränner
ögonfransarna.

De röda irisarna
exploderar, ur hudporerna
kommer varmt blod . . .

- Ett andetag kvävs i strupen . .

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-11 19:17



Bookmark and Share


  Mari N
En dikt som tål att läsas om och om igen. Väldigt stark. Gillar den verkligen...
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman