Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norah jones

jorden snurrar runt runt
på ett fat
och teven lyser
starkt
ett sken som skänker värme
och jag raggar upp en rysk dam
på en fest
med ett släpande öga
jag kallar henne
norah jones,
hennes fingrar gestikulerar
små cirklar
skapar en förväntan
samlar blod
och barnen dansar
till ljuden
från människor som dör
en hand
och en granat
exploderar tillsammans
men sliter sönder varandra,
och jag plockar bitar av stål
metall ur mitt kött
skrapar bort köttet från stålet,
och du plockar bitar
av dig själv
från dina drömmar
skrapar bort ditt namn
din potens
från ditt vapen
och du håller det
mellan dina fingrar
minnet
pulserande bitar av en annan man
och alla svek
förvandlar din kärlek
till något groteskt,
hör du mig norah
lyssnar du,
kom iväg med mig
du skulle aldrig
göra mig så illa
som hon




Fri vers av jeremy
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 15:11



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Jag har aldrig gillat Norah Jones. Du är värd bättre.
2007-09-16

  Ulf Lagerholm
\"och du plockar bitar
av dig själv
ur dina drömmar\"....

underbart vackert

Mycket läsvärd poesi.
Tack
2007-09-15

    eventualiteter
\"och barnen dansar
till ljuden
från människor som dör\"

det är så hemskt och så bra. <3
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy