Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idealens genomslagskraft (senryu)



Skepnadens skimmer
På Trappstegets Piedestal

Spegeln tonar bort




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-12 21:22



Bookmark and Share


  DanSan
**************************

Ja, trappstegen upp kan tagas i
en hasst men bakdörren ned är
bred och sugande!!!

Ja, känndisskap flammar till men
tittar man riktigt noga i spegeln
så tonar bilden bort och framför
en finns bara jaget!

GO GIRL, GO. . .

BRAVO och *APPLÅD*

*************************
2007-09-12

  Mari N
Den känns... Gillar den mycket.
2007-09-12

  Maria Zena Viklund
snyggt!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman