Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack skyddsängel - Jag vet att du finns.

Nu har jag kommit på
vem jag kan lita på,
min skyddsängel skulle aldrig
vända mig ryggen för att gå.

Han eller hon dyker alltid upp
när jag som värst mår,
och alltid
mig på gott humör får.

När jag är ledsen,
sur eller tvär,
så finns
han alltid där.

Hon skulle aldrig
glömma bort mig,
hon går alltid bakom mig
på min stig.

Han mig
om allt gott vill lära,
att ha en sådna skyddsängel
är mig en stor ära.




Fri vers av theredroses
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 21:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Om att finnas i en trygghet som är större än den man själv kan skapa. Snyggt.
2008-01-05

    Klöver knekt
Skyddsänglar visst finns de. Bra!
2007-11-23

    Issand.
bra att ha en skyddängel
fin dikt
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

theredroses