Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är jag som inte finns.


jag trodde alltid
att människor passerade
de passerade mig
ingen
fanns där för att stanna
ingen
fanns där för att se

tills en dag
jag plötsligt märkte
att det var jag som gick
ja jag som sprang
sprang
så fort
att ingen hann
ingen hann se

mig.

det är jag som inte finns
det är jag som passerar
jag passerar alla

jag finns aldrig där
för att stanna.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-16 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP