en av raseriets oskyldiga offer världen runt . . ." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av raseriets oskyldiga offer världen runt . . .


I en sjukhussal musan viskar till dig . . .



Genom poesins väsen
två själar kommunicerar . . .


Älskade farbror,
du är utom räckhåll för mig.

Du var redan blind, döv och stum
men fick ta emot slag.

Smärtan han orsakar mig
genom dig . . .

får mina tårar att ramla
nerför mina kinder

min vänstra hjärnhalva
känns som bedövad . . .

han som slog dig
överträdde

de sista etiska spärrar
han hade kvar.

Min kärlek har du
alltid haft

Från dig
lärde jag mig vad

ren själslig kärlek
verkligen innebär;

med min hand i din hand
gestikulerade jag

och förmedlade
känslor och tankar.

Det var så
vi kommunicerade

och men din hand i min hand
svarade du tillbaks.

I en dimension
utan ljud och bilder

finns du just nu
och du känner dig lugn,

omringad av ljus;
det vill jag tro och hoppas . . .

Om du kan känna min närvaro
just nu . . .

och det vet jag att du gör
- för att kärleken har inga gränser

vill jag berätta för
dig att Nemesis

flyger din väg, vad som behövs göras
kommer att ske i sinom tid

Förlåt farbror för att jag inte kan
vara nära dig just nu, men du finns

i mina tankar, nu och för alltid.
Jag älskar dig farbror





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-13 20:56



Bookmark and Share


  Mari N
Vacker och tragiskt på en och samma gång. Och han är inte utom räckhåll, du finns där i tanken...
2007-09-14

  drakbruden VIP
Berörs på djupet! Tack!
2007-09-13

  Ronny Berk
so närvarande är känslan... handen och ordet som talar samma språk...ja...
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
dina ord berör i mitt innersta, vackert diktat en gudagåva!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman