Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . .och de samlades runt trädet (Västerländsk och Japansk haiku)



Bönsyrsa flyger
Kaninen i rävsaxen

E
korren dansar

Ollon 
          på 
             marken 
                        Harkranks
                                      avbitna
                                                vingar 
                                                        Rödrävens
                                                                    revir                                            




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-15 10:01



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
stående ovationer brilliant!
2007-09-16

  aol
suverän betraktelse över liv och död i naturen
2007-09-15

  Jan Linderoth
En våldsam och vacker betraktelse av natur och inre tankar...
njuter!!
2007-09-15

  Ronny Berk
en ögonblicksskildring av djur i natur...förutsätter jag en vildkanin... läsnjutbart...ja...
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman