Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balkongsommar




vi hade en sommar
fylld med balkongskratt
och nyponsoppa
drömmar och fåtöljer

det saknas här i öjebyn
både fåtölj
nyponsoppa
och balkong

men drömmarna
och skratten dröjer sig kvar
som om allt var igår
och bara en dörröppning bort




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 11:23



Bookmark and Share


  Markattan
Tycker om bilderna du målar upp här och slutraden tilltalar mig mycket.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad