Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ani difranco

det är hur du
skakar din rumpa
som redovisar dina chanser
till fortplantning
hull
dryper av fett
vi steker barnen
serverar dem
näringsfattiga
och musiken som pumpar
från radion
är också ett sätt
att styra folk
en långsam lobotomering
och jag
sitter i en kub
tänker att herr Rubik
var inte helt fel ute
och någon pratar om
Ani DiFranco
och det slår mig
att hon
är kommunist
och förmodligen inte
skulle
suga av mig
om vi var tillsammans
men det
hade inte
gjort så mycket
bara jag fick
vara tillsammans med henne




Fri vers av jeremy
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 12:49



Bookmark and Share


  Cicki
jag tänkte inte äns på namnet fören jag läste kommentarerna.. och jag måste bara säga att jag älskar slutet. kan inte förklara riktigt varför, det känns bara så klockrent.
2007-09-18

  Sometimes_Always
Drivande rytm som hetsar till fortsatt läsning...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy