Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar ta till mig!



Smärtans  Alla Ord
Ångestens Alla Ord
Rädslans Alla Ord

som är klichéartade
och monologiska!

Därmed,
i tystnadens glädje
skall dessa ords uttryck
förlora sin påklistrade kraft . . .


~ Känslorna söker för uttryck
i kreativitetens värld, skapar
vad som kommer att bli; dess
död och sinnesfrid. ~

I livets vagga; en orolig själ
skapar nya drömmar om en
bättre framtid och värld.

Livets drivkraft – tiden,
fortsätter alltid framåt
och går bakåt
bara för att
få inspiration.

~ Bumerangen
viner genom luften
och fjärilen lyfter i Indien ~




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-19 10:42



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
~ Bumerangen
viner genom luften
och fjärilen lyfter i Indien ~

och jag njuter av dina vackra ord!
2007-09-20

  Nanno
Du är otroligt bra på att skriva..väldigt gripande..jag älskar speciellt stycket:
\"Livets drivkraft – tiden,
fortsätter alltid framåt
och går bakåt
bara för att
få inspiration\"

Kram
Nanno
2007-09-19

  Ola Rydberg
Snyggt
fastnade för
( Livets drivkraft - tiden,
fortsätter alltid framåt
och går bakåt
bara för att få inspiration)
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman