Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vision eller vansinne same same, but different...


Hallucination


Av formen att döma var det
ett hjärta
Det jag plötsligt höll i min hand
men kallt
som hugget ur sten

kallt som frostbitet järn

hur det alls kunde hysa liv vägrade
mina sinnen förstå
så jag lyssnade inte till dem
utan lät det tala för sig själv

och det talade

det sjöng emedan det smalt mellan
mina fingrar där jag stod





Fri vers av Gawain VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-20 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin
2007-09-21

  Maria Zena Viklund
älskar!
2007-09-20

  Ola Rydberg
Stark och extremt läsvärd
2007-09-20

    LadyFool
fortsätter o läser..får nog bli ett bokmärke också.. :)
2007-09-20

    LadyFool
vackert, enkelt, bildskapande... applåd
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP