Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

superhjälte för mig.



fyll mig
med någonting

fyll min mun med smak
jag känner ingenting

fyll mina läppar med färg
jag har kysst världen svartvit


min feber är svår
kyl min kropp med ord
jag har slagit sönder allt jag har
laga mina hjärtslag

fyll mig
med någonting

fyll mina konturer med skärpa
jag betyder ingenting.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-04-19 09:54



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Mellan order!
Du har mycket känslor!
2010-02-11

    ej medlem längre
du kan skriva så det känns...
2010-02-11

  Матрёшa
wow..
du har satt ord igen på en känsla jag aldrig kunnat färglägga...
2007-04-26

  Mats L.
Inte dåligt
2005-04-19

  madinsane
vackert uttryckt, men lägg inte för höga krav på att någon annan ska fylla dig med mening..
2005-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP