Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när inspirationen kommer alla regler och löfte upphävs;)


Bubbelbads expert uttalar sig

 

Inledningsvis,

bubblor spricker aldrig
och jag menar aldrig
på ens huvud
utan
någon
anledning.

Exempelvis,

när bubblorna
spricker,
drömbubblornas
hemliga essens
som är tron till
möjligheternas möjlighet
färdas i luften tillsammans
med den osynliga ångan.

Innan badrummets
dörr öppnas och ångan
lämnar rummet, föreslås
att alla fantasilekar


- skapat i badkarets fantasmagoria


skall ej
begränsas och
lämnas på
skapelsens plats.

Samtidigt som jag,


vill påminna, påpeka ATT:
vad som händer under vattnet
skall alltid stanna under vattnet.

 

Sammanfattningsvis,

Sköra själar skapar drömmar
som förför och fascinerar

medvetna dock om
tilltrons egenmakt
och risk.


Risken är att en kan
tappa sin tro till
processen,
bubbelskapandets
processen. . .

Men de som vet ler
och blåser en bubbla till
må vinden bära den eller ej.

För att även om
det ömsesidiga förtroendet
brister
och bubbeldrömmarna
spricker


tron till skapandets process
ger sinnet ro och fröjd
och det är
vad en själ alltid
söker sig till
och eftersträvar

även om den befinner sig
i vansinnets sfär. . .

((( Experten somnar i badkaret )))

 

~ ¤ ~

phantasmagoria fan-taz-muh-GOR-ee-uh, noun:
1. A shifting series or succession of things seen or imagined, as in a dream.
2. Any constantly changing scene.
internetkälla: www.dictionary.com

~ ¤ ~

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-23 17:44



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Det gör ont att vara utanför drömbubblan
men den spricker alltid
då den själv vill.
Om jag förstår dig rätt så har jag en skör själ.
men tack för det, för de är ganska härligt
i fantasinsbubblor ibland.
Man får ju faktiskt sväva en stund i hiemlen
en stund innan allt spricker.
Men är det inte den som aldrig spricker
vi alla söker?
Tack för tänkvärda rader
2007-09-24

    ej medlem längre
:-) Jäpp, det är bara att bubbla på!
Cool text!
2007-09-23

  Ola Rydberg
Åh vilken härligt befriande text
laddad och snygg
det bubblar i hela min kropp nu
2007-09-23

  Patrick K
vackert skrivet :D
och tusan vad sugen jag blev
på att ta ett bubbelbad :)
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
Men de som vet ler
och blåser en bubbla till
må vinden bära den eller ej

här fångade du min levnads existens på pränt, underbart skrivet, stående ovationer o bokmärkning!
2007-09-23

  Last Word Spoken
Experten somnade i badkaret!
Den var lite rolig den,
men jag förväntade mig lite action,
alltså lite sex,
det var ordagrant bäddat för det! :))
2007-09-23

  aol
gillas
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman