Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset du bringar

Många må säga jag verkar naiv
Men ljuset du bringar in i mitt liv
Ger mig den värme, ljuv av ett slag
Som stärker mitt hjärta när jag är svag

Din kärlek är fri från fördomars svek
Du omfamnar livet med kyssar och smek
Den skönhet du bär får änglar att gråta
Enkel och öppen men ändå en gåta

En smekning med handen så helar du mig
Du lyser upp vägen på dunklaste stig
Förälskelsens sötma känner vi än
Högst älskade hustru, tillika min vän




Fri vers av Thommy
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-25 20:06



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Helt underbar..appplåder till dig min vän!!!!!
2007-09-27

    sunnanvind
åh, ge denna till din käresta! Bravo!!!
2007-09-26

    JJ VIP
Snyggt Thommy! Gillar flytet och känslan i dikten, tillika att du alltid vill berättar något! Uppskattas! Mvh. JJ.
2007-09-25

  Erik L
Fin tillägnan! Lite hackig rytm på sina ställen tyckte jag.
Föll det inte bort ett \"är\" i rad fyra före \"svag\" i den första strofen?
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy