Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melina Lando, Carlita och Jan Linderoth har också skrivit dikter och jag bestämde mig att jag vill också vara med:) Hoppas att ni njuter av läsningens stund;)


Fjädersmekt sagoförtäljning

 


Medan det höstliga
regnet faller . . .


Ficklampan genom
duntäcket lyser

Under täcket
två älvor fnissar

trollen under sängen
smittas av skrattet
medan trollets håriga hand
trevar under täcket!

Älvorna hoppar ur sängen
trampar på trollets hand
som har bakelsen på sin hand

dagboken faller till golvet
ett troll tar dagboken snabbt

kuddkrig och kurragömma börjar
på en och samma gång!!!

Fjädrar svävar i luften
trollet slickar sina fingrar
dagboken flyger genom luften!

Älvan landar på tjuvtrollet
trollet andas tung . . .

Regnet har slutat falla

fåglarna skvallrar kvittrandes
vad som försiggick,

snigeln fnissar
ugglan skrattar hoandes
lejon håller sig för sin mage och
rullar runt i det våta gräset.

Älvorna dansar i skogen
med trollen i sin famn . . .





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-25 16:02



Bookmark and Share


  stronza
det här var som en härlig fabelsaga. kul med alla olika sätt att få in duntäcke på.
älskar ficklampan under täcket, ska jag prova. det låter väldigt mysigt..
2007-09-25

  Mari N
Vilken härlig och lättsam dikt, man rycks med!
2007-09-25

  Carlita
duntäckemys a la dig :) som en ljuvlig bakelse med extra mkt grädde, den vill jag äta ;)

härligt fnissigt, *myyyyser i höstkvällningen*
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
ah här har vi en äkta night soul woman! applåderar o ler stort!
2007-09-25

  Ronny Berk
med älvahoppande och trollatrampande för texten till skogs väsens kuddkrig... vackersaker innehåller den dagboken... sagoboken...
2007-09-25

  Jan Linderoth
Visst visst tusan njuter vi!!! Det är ju otroligt vad ett duntäcke kan ställa till med!
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman