Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
((( Astara - finns flera etymologiska förklaringar )))


Belyst Astara (haiku?)

 


Bakomlyst Bana
Den vildväxta stenfrukten

Ljud från ett trångt hörn




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-26 20:01



Bookmark and Share


  Mari N
Jag gillar ordet \"bakomlyst\". Det säger emot sig självt.
2007-09-27

  Ronny Berk
stensfruktan som ger ljud ifrån sej... trevligsaker...ja...
2007-09-26

  Daniel_78 VIP
Ljud från ett trångt hörn
är en lite spännande rad
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman