Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtans ömsesidighet




Min kropp brinner i dina händer
och släcks med dina kyssar

åtrån väcks.


Mina smekningar och kyssar
väcker den du är. Dina ögon
lyser i mörkret . . .

- Vi är ett.
- Låt oss flyga från trädet
- Likt två tvehövdade örnar, viskade du

och ännu ett blad vändes
i mitt hjärtas bok. . .
~ ¤ ~

((( Den tvehövdade örnen kan betyda bland annat:
an alchemical symbol of union between
the masculine and feminine principles
in the individual.)))




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-27 16:59



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Sensuellt och finstämt

man blir sugen på att läsa nästa sida ... :)
2007-09-28

  Maria Zena Viklund
gillar mycket!
2007-09-27

  aol
mjuk vacker poesi
2007-09-27

  devilsangel
Underbara kärlesfyllda rader...
2007-09-27

    Lillduvan
tjusig! :)
Mkt vacker och går in i hjärtat.
Romantiskt röd. :)
2007-09-27

  Jack E. Gladh VIP
Högflygande kärlek väl ordat. Mycket fint sensuellt.
2007-09-27

  Mari N
Vackert och sensuellt, särskilt de tre första raderna.
2007-09-27

  Jan Linderoth
Vackert vackert vackert!
2007-09-27

  Last Word Spoken
Det var en vacker kärleksfull union och
mycket intressant dessutom!

Fly on the wing of love..:))
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman