Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . Och allt gick åt skogen!? Nja! Åt fabriken!




Veckla ut dina sorger!
Ge fan till allegorier!
Känn vem du är

när du inte har känslor
när du inte är ett med naturen!

När allt är
en mekanisk process!
En gudagiven ordning!
Den nedskrivna
perfektionens idyll!
Eller kanske
*Bing Bang*
*
Who shot the sheriff?
Excuse me mam . ..

Dynamiska konvulsioner
och minnesbortfall!
Låt allt bli en
magnetisk dragkraft
djur emellan!
Vem är du?

Förmodligen en
planetarisk nebulosa
men strunta i
vad jag säger!


Vem är du!?
Om du inte kan
naturens språk?

Om du inte
om du
om
inte
. . .
Det gör inget
sjung en sång
utan känslor
. . .





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-27 20:13



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Först ville jag primatvråla ut i svenskbygden här i inlevelse

Men din vändning på slutet fick mig att sätta mig ner igen och gnoljojka istället...
2007-09-27

  Maria Zena Viklund
fantastisk!!!!!!!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman