Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jomenvisst. © Erik Brickman 2007


A... Ning


Jag är en man

som börjar ana

mina begränsningar.


Och det

betyder obegränsad

galen och naken

lycka.




Fri vers av Arowana
Läst 557 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-28 01:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Galet befriande!
2009-01-31

  Qvinn n'Lion
Någon sa en gång;
"När du begriper
att du INTE begriper så mycket
har du begripit något väldigt västentligt!
Tänk vad härligt att få vara en lycklig dåre:)
Tack för en bra dikt!
2008-07-21

    sunnanvind
Härligt galen o befriande!
2008-03-12

  Nära
Hahaha härligt!!!
2007-10-11

  Cris
Det var härliga \"begränsingar\" :-)
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana