”det finns många som talar om havet men få ha havet i sin blick”" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”det finns många som talar om havet men få ha havet i sin blick”


Två flygande hjärtan

 

 

 

Med jämna andetag
vilar jag min blick
på dina ögon.


Din hand vilar på min
höft; jag blundar och
känner

dess alstrande värme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-28 23:09



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Ögonblicksbild med stark närvaro. Ingressen är ett poem i sig!
*Applåd*
2007-09-30

  Catrin
Lisa Ekdahl är suverän och så även du...
2007-09-29

  Maria Zena Viklund
jag älskar ju Lisa Ekdahl som här talar geno din dikt oh så skönt!
2007-09-29

  aol
så fin poesi det strålar ett llugn över den
2007-09-28

  Bjarne Nordbö
Ett ögonblik väl bevarat och beskrivet. Snyggt.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman