Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikter kan såra dödligare än stål... Stolt och djärv, modets fanbärare genom eld och vatten. Men i hjärtesorg lika sårbar som vem som helst..


Tempelriddare


Knäpper händer
flätar fingrar hårt i bön

sväljer stoltheten och faller
på knä inför sanningen
känner sorgen välla fram
likt ett iskallt regn

tårar sköljer mitt anletes
uppgivna form

~vart jag mig än i världen vänder vilar
modet mitt i dessa skälvande händer
~

blodet rinner mellan vitnande
knogar medan förtvivlan
vinner tribut





Fri vers av Gawain VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-02 10:14



Bookmark and Share


  isabel louise
vackra och sårbara ord som målar upp en tavla :)
2007-10-04

  Inkarasilas
Vacker svärta som skälver fram bilder helt lysande.
2007-10-04

    LadyFool
som oftast väldigt målande.. :) suveränt!
2007-10-02

  Marreb
Jättevackert!
2007-10-02

  Peter Matsa
vackra ord här - känslor och tankar välvda i riddarmystik - gillas skarpt!
2007-10-02

  Maria Zena Viklund
åh vad vackert!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP