Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindlarnas skämt (senruy)




Kannibalens dans
Veganen stakat ut hämnd

Myror i byxan




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-02 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul.. gåtfull och humormättad
2009-02-10

  aol
nej steve och maria dom dansar sprattelpolka det blir så
i detta läget jättebra djuptänk ler
2007-10-02

  Maria Zena Viklund
haha nä Lando de dansar myrbjugg! snyggt komponerat!
2007-10-02

  Peter Matsa
nu har jag funderat på denna text i flera dar
men svårt att koncentrera sig
när det kryper myror
i brallorna
applåd
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman