Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanö – La palma




Bland ett flöde
av glödande lava

på en sten

en Sovmus färdas
den inre glöden
i ögonen lyser

vinden blåser
över ytan
på havet

Sovmusens blick
riktas mot skyn
beskådar solen

Ifrån bergets grotta
en fågel
dyker ner . . .








Fri vers av Night Soul Woman
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-02 18:45



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
En verkligen vacker direkt en
2007-10-02

  aol
känner mig tilltalad av dikten djuplodande fint flöde
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman