Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pant

 

En ros för en kyss

 

En kram för en puss

 

En blyg blick för ett leende

 

 

Kärlekens pant

att få röra

känna

men aldrig äga

en annans

hjärta




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-02 22:36



Bookmark and Share


  nettizen
Nej, man kan aldrig äga ett hjärta men man kan bli anförtrodd att förvalta det.....
Söt text det här
2007-11-11

    *Zenobia*
sant...men din känsla äger du...
2007-10-10

  Anna Nickolausson
En fin tanke om något som oftast betyder så mycket
2007-10-03

  glittertindra
vackert... :) sött om kärleken... och den är bara till låns.. :)
2007-10-02

  hero40 VIP
En vacker dikt
som applåderas!
2007-10-02

  charlotte hedendahl
Vacker och vis dikt full av känsla!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP