Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina titlar är oftast lite långsökta. Men jag ska förklara.. I första stycket har vi musik. I andra finns "utan märg i ryggen" = ryggradslös..

 

musik + ryggradslös = bläckfiskblues. :)




bläckfiskblues

 

Vi lyssnar på musik som ger oss rysningar frysningar efter ryggraden

 

Och jag undrar om de utan märg i ryggen utan råg i ryggen blir berörda av din röst




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 704 gånger
Publicerad 2005-04-24 13:37



Bookmark and Share


    carimba
Nu har jag läst den här igen,och jag tycker den är alldeles underbar....
2007-02-05

    Johanna Ljunggren
Du har en särskilld rythm jag tycker mycket om!
2005-05-23

  Gizela Svensson
Vad mer kan man säga en helt underbara beskrivnignar som vanligt? Smått aggresiva, orginella och så moderna att man inte kan låta bli att ryckas med!
2005-04-26

  Hans w-art Westlund VIP
anemoniskt bra skriven av dig... favo...
2005-04-26

  O_regelbunden
Finfint! =)
2005-04-25

  Thomas Strandberg
Jag tror det är med musiken som med måleri, poesi och egentligen all konst - du måste själv ha en kärna, en ryggrad, en sträng av något slag som konsten kan träffa och resonera mot. Annars går det bara rätt igenom utan att beröra eller skaka om. Bra skrivet & bra liknelse. Bläckfiskmänniskor har många armar men ingen riktig substans...
2005-04-25

  Roger VIP
Jag anser att rysningar längs ryggraden är ett av det engelska språkets allra vackraste uttryck, det ligger så bra i munnen - shivers down my spine. Gillade din dikt och kanske mest de kursiverade orden som ju ger texten en helt annan innebörd när de läggs till eller tas bort eller kanske bara viskas...
2005-04-25

    Göte Holmlund
I wish I was an octopussy havin' all da women fishin afta me
2005-04-25

  Dilsewat
klockrent vackert!!!
2005-04-24

    carimba
vem står oberörd av blues? inte ens bläckfisken tror jag:)
2005-04-24

  sorgsen
Jag tycker därimot titeln passar perfekt men är heller inte avslöjande. En bläckfisk utan märg i ryggen
2005-04-24

  madinsane
jag blev även jag, alldeles såld på titeln.. men kopplar inte riktigt texten till...
2005-04-24

  Anders P VIP
...har svårt att koppla titeln till dikten i övrigt. Bläckfiskblues är en strålande låttitel som ger mig helt andra uppslag.
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad