Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sat sapienti: ett ord räcker för den vise


Sat sapienti – fingrets rörelse




§


§ 
Bort, om  §

§

I
ett dimmigt
landskap
mullvaden i
jorden gräver,
gräver,

g
           r
                 ä
                    v
             e
    r

              
§

skapar sin grotta
sina underjordiska gångar

§

I
det snövita
landskapet
Koltrastens
skuggsång
ekar

§

En
varm, solig dag
i oktober

§

En
skata med
slutna ögon

§


sitter i en buske
och sjunger långa
kvintilerande melodier

§

  I samma park
i staden

§

En människa . . .





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 12:52



Bookmark and Share


  Mari N
Inte bara poesi utan även en vacker målning.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman