Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"och ännu doftar kärleken"


Elektriska fiskar och flyttfåglar lyssnar



Vem har rätt, vem har fel,
vem kan påstå att den vet?


Världen runt olika personen
ut-talar sig om "samma känsla"


Person 1.
- Du älskar inte mig
Du älskar vad jag
väcker i dig.

Person 2.

- Jag älskar dig
och
Du älskar mig
nu och för alltid.

Person 3.
- Jag älskar vad vi
skapar tillsammans
vad som är oss . . .

Person 4.
- Jag väcker i dig
nu och för alltid
vad som är oss
jag älskar dig

Person 5.
- Tillsammans
skapar vi
vad som är oss
för att vi älskar
varandra eller hur?

Person 6.
- Minns du med kärlek
de stunder
vi skapade tillsammans
vad som är vi?

Person 7.

- Vad som är vi
har alltid varit
kärleken vi känner
för oss själva
som vi gärna delar med oss
varje gång vi ses
eller känner oss
ensamma?

Person 8.
- Älska mig nu
visa att du älskar mig
imorgon kommer aldrig!

Person 9.
- Du finns i mina tankar
du är en del av mig
även när vi inte är nära
jag älskar dig.

Person 10.
- Låt oss skapa vad
som är vi idag
och imorgon
detsamma
om vi verkligen
älskar varandra
tiden kan bara visa.

Person 11.
- Hej! Vad ska vi göra ikväll?

Person 12.
- Hej!Hur har din dag varit?
Har du lust att göra någonting
tillsammans med mig?




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-07 21:48



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Person 10 uttrycker sig vemodigt vackert, som om personen är bunden vid sin kärlek - eller av kulturellt tvång, och det är bara att fortsätta framåt tillsammans - som den gamla tidens kärlek.

Person 9 är den vackra litterära kärleken, tillsammans eller från varandra, är man nära varandra i tankarna.

detta var tankeväckande - tack!
2007-10-08

  Ronny Berk
en välfunnen uppdelning med underrubriker och textavsnitt... lättläst och välformulerat...ja...
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman