Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden vi hade.

Bonden han vankar med saknad i bröst
Hans hjärta känns brustet det finns ingen tröst
Sorgen är stor nu när hustrun är död
Han önskar en vän kom och gav honom stöd

Ensam på morgon han vaknar i säng
Och tänker han måste nog anställa dräng
Vad tjänar det till nu när du ej är här
Hans sorg är för stor i det hjärta han bär

Jag borde ha sagt hur jag älskade dig
Hur viktig du var här på gården för mig
Åren vi hade dom gjorde mig varm
Jag saknar de stunder jag låg vid din barm

Allting känns dystert och livet är grått
Tiden vi hade tillsammans har gått
Av oro och saknad han känner sig matt
Han ensam i sängen skall ligga i natt




Fri vers av Thommy
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-07 14:26



Bookmark and Share


    Wewill
instämmer med alla tidigare kommentarer tio gånger om :D
2007-11-22

  Bodil Sandberg
Du är fantastisk du Thommy..ja det är du!!!!
2007-10-19

  Erik L
Fint diktat om saknaden. Det enkla vardagsspråket passar temat med bonden som saknar sin hustru väl.
2007-10-08

  Tärningen är kastad
En fin text där du får fram mycket av de känslor som det innebär att mista en nära.
2007-10-07

    Miraa
Bra beskrivet om hur saknade kan vara och vad som borde sagts innan....
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy