Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan är skapelsens enda helt förnuftiga varelse, ändå ljuger hon och sviker. Kanske just därför...


Skapelsens krona


Vem i hela världen kan
man lita på
när man inte vågar lita
på världen själv


Jag ser mig själv i spegeln
full av undran

~vad ser jag~

Bakom bilden skymtar
dunkla skogen
så tung, så gammal

så full av svar





Fri vers av Gawain VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-08 13:27



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow. Avslutningen på denna var mäktig. Fick mig att tänka/känna: Wow. det här var det största han skrivit. Men varför gradera? Så jag bara bokmärker, och läser om :-).
2007-10-08

    Twobo
Vacker och tänkvärt.

Oförnuftiga varelser ljuger och sviker inte?
Det är en rätt stor roll att fylla ut att försöka vara kronan på verket.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP