Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stum blick vid frukostbordet

 


D
ina läppar . . .

medan en droppe kaffe rinner

nedför din mungipa.


D
in hand . . .

medan den vilar på min
och
ådrorna kraftigt pulserar.

Dina ögon . . .


 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 22:26



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-10-10

  Peter Matsa
vilket magiskt ögonblick du skildrar med vackra ord som sätter igång tankar...

fantastisk!
2007-10-10

  Jan Linderoth
En stum blick och pulserande ådror, dubbeltolkning från min sida...men jag gillar det...man ska aldrig vara för säker..dessutom är frukostbordet en väldigt dålig indikator på hur dagen blir.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman