Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Nifelheim, över Ginnungagap mot...


Med Nagelfar mot Muspelheim


En tung sky drog fram över mitt hjärtas
ljusa himel, jämnade min egen skugga
med sin
en kvävande atmosfär utan varken
form eller doft

ingen fågelsång hördes mer
inget brus från vare sig
Poppel eller Björk


Himlen föll ner
Jorden skalv under mina fötter

Anden i min innersta vilja smalt som
vore den av is
en ensam liten snökristall fångad
av stormens rasande kraft
förd mot avgrundens väldiga eld





Fri vers av Gawain VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 15:19



Bookmark and Share


  Peter Matsa
fantastiskt kväde du framför här
med fantasi och vackra ord
applåd!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP