Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel + trippel haiku

På tråden hänger
haikuns sjutton stavelser -
Poetiskt tvättsträck

*
Jag sökte visdom
men fann bara tom lärdom
och besvikelse

Narrens spegel sprack -
tusen skärvor återger
skrattets förtvivlan

För vargtimmens ljus
blottas själens gömda sår -
vem undgår natten?

*




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 23:17



Bookmark and Share


  Lady Alassa
"vem undgår natten"
En bra fråga!
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

papillon