Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner sådan outgrundlig vördnad inför dessa naturens allra äldsta entiteter. Så stor.. - Tack Ammi för inspirationen, väl diktat (Runsten)


Gråberg


~Om stenar kunde tala~

tanken slog mig

Vilken visdom tiger inte under denna
uråldriga hårdhet
detta evighetens hemlighetsfulla
brevpapper





Fri vers av Gawain VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 17:58



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
stenar talar till mig!
2007-10-13

    Bögen
Just därför har jag alltid dragits till gamla ting!
Väl fångar du denna förundran och värdnad!
2007-10-13

    Aurora Borealis
En spännande tanke och bra skrivet!
2007-10-13

  * Ammi *
Tack själv!
ja, som ett evigt brevpapper!

tänk vad de bär på!!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP