Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ska veta...


att sen du kom in i mitt liv
har jag sett ljuset skymta
fåglarna har kvittrat
ofattbart vackert

jag vill att du ska veta...

att din omtanke värmt
en genomfrusen själ
men också väckt rädsla
då jag inte förstått

jag vill att du ska veta...

att jag ångrar varje snedsteg
faller förtvivlad ner i sorgens hål
då jag ser med vakna ögon
att jag förstört alltihop

jag vill att du ska veta...

ditt värde för mitt hjärta
hur ömt jag ville hålla
det vackra som du gett mig
hur ont det gör att inse
att olärd inte kan

jag vill att du ska veta
att ljuset åter mörknat
fåglarnas sång har tystnat

sen du inte längre är kvar




Fri vers av devilsangel
Läst 516 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-10-15 10:26



Bookmark and Share


    wilja
ånger och insikt. åtminstone den första kommer alltid i sällskap med den andra. finns några rader här som jag vill slå ett extra slag för bl a: \"hur ont det gör att inse
att olärd inte kan\"

finstämt och välskrivet.
2007-10-21

  Jan Linderoth
Den här vackra känsliga texten förtjänar verkligen att vara mest bokmärkt!! Jag märker den själv!
2007-10-16

  dalida_bl
Att ha och förlora....
När man förlorar då vet man vad man hade....*oftast*
Varma och realistiska tankar*gillar sanningen*
2007-10-16

    ej medlem längre
Läsvärd text är denna verkligen! Grattis vännen!
2007-10-16

    Maria Malm
Kärlekens betydelse..vacker, men sorglig
2007-10-15

    Bodil Sandberg
En underbar underbar kärleksdikt!!!!\"jag vill att du ska veta att ljuset åter mörknat fåglarnas sång har tystnat sen du inte längre är kvar\"...man känner saknadens iskalla våg rulla in...så gripande och bra författat!!!!
2007-10-15

  Catrin
Usch så sorgligt... berör mig djupt. Gillar upprepningarna mellan styckena, snyggt!!
2007-10-15

  Ronny Berk
så vackert om vänskap som söker och finner ; samlar in och skingrar tankar... finner ljusnader och mörknader...berörande om sångs fåglar som tystnat...ja...
2007-10-15

    ej medlem längre
Hon/han finns ju kvar i ditt hjärta....
Din vana och förmåga trogen skriver du så ingen av oss förblir oberörd...
2007-10-15

  Ezo
dina ord slår i mitt hjärta en efter en. Starkt och djupt skrivet. Jag vill att du ska veta.... hoppas personen i frågan får veta..Bra!!!
2007-10-15

    Millan
detta är så vackert smärtsamt. känner igen så mycket så jag bokmärker. du är duktig :-)
2007-10-15

  Bjarne Nordbö
Aj då, den kändes.
2007-10-15

  aftermath
den var fin
hoppas personen ifråga läser den!
2007-10-15

  Maria Zena Viklund
denna tanke når fram förmedlat från hjärtat, väcker värme så vackert!!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel