Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillblivelse av . . .

 

Psykets vingar
omfamnade hjärtat

bortom horisonten
hjärtats öga såg


hägringen . . .
i rädslans
och
ilskans
luftslott.

Återigen hjärtats öga
blundade, drömde om
hur det skulle vara om
hon testade sina egna
vingar.

Hjärtat sträckte ut
sina vingar
flög genom
tomheten till sina
drömmars plats
med psyket flygandes
vid sidan om . . .

När hjärtat fann sin plats
i drömmarnas värld, använde
hon sina vingars
omskapande kraft, spred
kärlekens vindar
som inom sig
alltid vilade.

KÄRLEK, LIVET, ÄLSKA
ATT            
       ÄLSKA
                   BORTOM
                                 FÖRNUFTETS
                                                      KEDJOR
                                                                KÄNN
dessa ord blev till
minnenas epicentrum
där allt och alla omsluts i
och av . . .

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-16 11:47



Bookmark and Share


  devilsangel
Underbart, vackert....wow!!
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
vackert!!
2007-10-16

  aol
man känner sig tryggt omsluten av vackra vingar
2007-10-16

  Ronny Berk
finsaker om dröms vingar som skapar och finner... poetiskt välnärt och älskvärt...
2007-10-16

    ej medlem längre
Vackert o skört skrivet!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman