Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skvallerbär: bär som färgar av sig så att det syns om man ätit dem; bl.a.om blåbär


Älvan mumsar på skvallerbär (haiku!)



Skogsfrus knoppande
Venusskors bladrosetter

Kvillrande barnskratt




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-16 17:40



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh en härlig night soul woman dikt, applåder!
2007-10-16

  Patrick K
mycket fin text :)
2007-10-16

  Mari N
Så ljust och så lätt. Härligt!
2007-10-16

  Ola Rydberg
Ja JÄTTEFIN
2007-10-16

  aol
gillas
2007-10-16

  Ronny Berk
\"skor för venus\" förundrar...knoppande skogsfruar verkar mera bekant...trevligsaker ; den haiku:n
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman